“Danny is een deskundige en planmatige professional met een brede kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in het onderwijs.

Bij PCBO Amersfoort heeft Danny verschillende rollen binnen ons bestuurskantoor. Als project voor de implementatie van Afas heeft Danny een complex en kritiek proces succesvol aangestuurd. Daarnaast begeleidt hij het bestuurskantoor bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Hierbij is zijn kracht dat hij sterk is in het analyseren van de processen, het identificeren van de knelpunten en het uitrollen van verbetervoorstellen. Ook vult hij de rol in van Businesscontroller waarbij zijn brede financiële kennis en ervaring waardevol is.

Zijn pragmatische benadering en het bieden van structuur waarbij hij aandacht houdt voor de mens en het team maken dat het prettig met het samenwerken is.”

Marie-Elle Bakker, lid College van Bestuur PCBO Amersfoort

 

“Met Danny Bonn heb ik ruim een jaar intensief en zeer plezierig samengewerkt bij Leerrijk, stichting voor primair onderwijs in Midden-Brabant. Hij in de rol van interim bestuursadviseur bedrijfsvoering, ik als interim-bestuurder. Hij was mijn rechterhand, vooral op het gebied van ICT, huisvesting, facilitaire zaken en financiën. Ook adviseerde hij over de inrichting van het servicebureau.

Ik heb Danny leren kennen als een zeer deskundige en stevige professional, die zakelijk, doelgericht en efficiënt te werk gaat. Daarnaast is hij communicatief sterk en beschikt hij over natuurlijk gezag, waardoor hij in staat is mensen mee te krijgen. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook in contact met externe partijen, zoals gemeenten. Danny heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak is voor hem vanzelfsprekend. En hij beschikt over relativeringsvermogen en humor. Kortom, ik kon mij geen betere bestuursadviseur bedrijfsvoering wensen!”

Jeroen van den Berg, vrm. voorzitter College van Bestuur a.i. Leerrijk

 

“In mijn samenwerking met jou heb ik je leren kennen als een deskundig, bevlogen en integere professional. Maar daarnaast ben je vooral ook een open en prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Op basis van je brede ervaring en kennis van de onderwijssector en het bedrijfsvoeringsdomein, heb je snel een beeld gevormd van de ontwikkelpunten in onze organisatie. Je durft de vinger op zere plekken te leggen en die ook te benoemen. Altijd met respect, maar wel met een duidelijk doel voor ogen: onze organisatie verder helpen in de professionalisering van processen, structuur en cultuur.

Goed leiden is bij Danny van nature vooral goed voordoen. Je durft mensen ruimte en vertrouwen te geven, neemt ze bij de hand als dat nodig is, maar durft ook te confronteren en aan te spreken. In de communicatie en samenwerking ben je open, duidelijk, en gestructureerd. Kortom, je kunt met vertrouwen op én met Danny bouwen.”

Erik Heijdendael, vrm. directeur servicebureau/bestuurssecretaris INNOVO  

 

“Ik heb Danny Bonn leren kennen als een energieke, bevlogen professional die enorm veel kennis heeft van het onderwijs, hierdoor is hij breed inzetbaar. Met veel enthousiasme heb ik met hem samengewerkt om de processen op de afdeling financiën te verbeteren. Door zijn grote kennis van AFAS is het genereren van managementinformatie voor ons grotendeels geautomatiseerd en dit heeft enorme tijdwinst opgeleverd. Verder heeft hij mij gecoacht in de rol van manager financiën, dit zijn waardevolle gesprekken geweest en geven mij inzicht in hoe ik verder kan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.”

Erika Eikens, vrm. controller Sophia Scholen  

“Danny Bonn is een bevlogen AFAS-specialist voor wie geen uitdaging te groot is. Hij werkt in een hoge versnelling maar schakelt regelmatig terug om je mee te nemen in wat hij doet. Zijn manier van werken is gestructureerd en hij deelt graag zijn kennis. Samenwerken met hem is dan ook erg plezierig en leerzaam.”

Carin van den Burg, medewerker personeels- en salarisadministratie / Applicatiebeheerder Afas Sophia Scholen

 

“Ik heb Danny Bonn leren kennen als een adviseur, die zich onafhankelijk opstelt, zich focust op het belang van de organisatie als geheel, en tegelijkertijd oog houdt voor wat menselijk mogelijk en wenselijk is. Door het voeren van individuele gesprekken met medewerkers en ook zelf mee te lopen op de werkvloer, kwam hij in een korte periode tot concrete en haalbare adviezen om onze bedrijfsvoering te verbeteren. Hij is een harde werker, die aanstekelijk veel energie uitstraalt, en met wie ik met heel veel plezier heb samengewerkt.”

Hanneke Arpots, vrm. rector NSG Groenewoud     

 

Josien Papavoine, P-GMR lid, leerkracht en remedial teacher ‘t Praathuis Culemborg over Danny Bonn:

“Ik heb bewondering hoe jij de afgelopen periode de financiën op orde hebt weten te brengen en zelf nog geld wist over te houden voor “leuke” dingen.
Ook de cursus die je aan de GMR gegeven hebt, heb ik als zeer plezierig ervaren en ik heb er veel van opgestoken. …… Je wordt echt een ander mens als je praat over liquiditeitsbegrotingen!!…… Ik wist eerst niet eens dat het bestond.
Wat ik vooral van je geleerd heb is, dat het niet om de centen alleen gaat maar om die centen zodanig te beheren dat je er de goede dingen mee kan doen. Jij hebt ons als GMR “opgevoed” om het bestuur niet naar het verschil in cijfertjes te vragen op de begroting maar wat er met dat verschil gedaan is.
Altijd super fijn die leesbare financiële verslagen die jij maakte. Helder en transparant.”